Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кочани: Кочани во борба со бандит – буржоазијата за Мала Река

    Дејствувањето против волјата и интересите на жителите на Кочани не е новост. Кочанчани уште ја бијат битката со загадувачот „Пејпер Мил" кој нема што...

    Последни објави