Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кичево: Самоволието на директорот Мазлам Османи го деградира делото на „Кочо Рацин”

    Во Националната Установа Центар за Култура „Кочо Рацин“ - Кичево, директорот Мазлам Османи континуирано врши злоупотреба на службата и овластувањата како раководно лице –...

    Последни објави