Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Росоман: Советникот од Левица кој бараше осветлување на улиците во с. Манастирец доби само закани

На 24.02.2022 од страна на членот на Советот на Општина Росоман од Левица, Влатко Трајков, беше побарано да се поправат уличните светилки во село...

Последни објави