Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Ѓорче Петров: Обиди за градење рејтинг преку вечер

Со последните случувања на седница на Советот на општина Ѓорче Петров, двете политички партии застапени во ова тело како и Градоначалникот Александар Наумоски, уште...

Има решение за политичката криза!

Навидум нерешливата политичка криза, која се заканува да предизвика тешки последици по нашето општество, може да се надмине. Единствено е потребна политичка волја кај...

Последни објави