Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Марио Јанески: Остануваме до самиот крај!

(*Изјава на претседателот на Црвена Младина, Марио Јанески од вчерашниот протест) „Овде сме затоа што ни оставиле аманет Илинденците, ни оставиле аманет Партизаните и ние...

Последни објави