Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Димоски: Покрај ветувањето на политичките партии, бетонизацијата на Карпош продолжува

„Да бидам искрен помалку сме изненадени од исходот од вчерашното гласање особено поради фактот што само пред два месеци, истите тие политички партии, за...

(Интервју) Димоски: Администрацијата да биде во служба на граѓаните, а не на политичките структури

Интервју со Мартин Димоски, член на ЦК на Левица и модератор на Левица - Карпош. ЈА: Кое е вашето мислење за општинската администрација на Општина Карпош? МД: Општинската...

Последни објави