Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Богдановиќ да си даде оставка доколку не може да се справи со урбаната мафија!

    Центарот на Скопје се’ повеќе наликува на бетонска џунгла за која никој од надлежните немаат никаква волја да се стави во ред. Секое ќоше...

    Последни објави