Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Кавадарци: Крвопис е Ваташа!

    Денес членовите на Левица ЛО Кавадарци положија свежо цвеќе на паметникот на 12 младинци кои на денешен ден во 1943 година беа сурово стрелани...

    Последни објави