Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Поддршка за штрајкот на машиновозачите од МЖ Транспорт

    Тргнувајќи од нашите идеолошки заложби како партија на класно освестените работници и единствена левичарска партија во Република Македонија, Левица во целост го поддржува штрајкот...

    Последни објави