Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Советничко прашање на советникот во општина Аеродром Дарко Масларковски во врска со проблемот за паркирање во општина Аеродром

    На последната седница на Советот на Општина Аеродром имаше советнички прашања, каде советниците на Левица поставија прашања во врска со зонското паркирање и плановите...

    Последни објави