Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

    Објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло, кое е забрането во ЕУ, јасно покажа дека за приватниот капитал нема граници, ниту принципи,...

    Последни објави