Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги

    Крмов кон Маричиќ: Самите ревизори го доведуваат во прашање финансискиот извештај на Управата за водење на матичните книги „Министре, вие го цитиравте финансискиот извештај од...

    Последни објави