Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со одлуката да не се рушат дивоградбите во Маврово, владата ја штити фирмата од Косово која со месеци не исплаќа плата на вработените

Веќе четири месеци Локалниот Огранок на Левица - Гостивар активно пишува за проблемите на вработените во „Радика Ресорт", поточно за нередовното примање на плата....

СДСМ и ДУИ во одбрана на градежната мафија во Маврово

Жителите на Маврово бараат објаснување зошто не се почитува донесеното Решение од страна на Општина Маврово, донесено на 15.09.2021, во кое на инвеститорот „Радика...

Повторно рестрикција на водата за пиење во Тетово

По нецели 2 недели од "санирањето" на штетата на водоводната цевка кај Лешница, Тетово повторно остана без вода. Од општината се правдаат дека штетата е...

Последни објави