Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со прекршочните казни за фирмите кои работат со мазут само се замајува јавноста

Скандалот со увоз на токсично масло ја откри системската неправилност кога е во прашање заштитата на здравјето на граѓаните, наспроти бизнис - интересите на...

(Видео) Како Кочо Анѓушев манипулираше дека домаќинствата се прв загадувач на воздухот?

Токму човекот кој дозволи да се увезува токсично масло под лажен назив “мазут”, во 2017 година убедуваше дека индустријата е дури трет причинител за...

Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

Објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло, кое е забрането во ЕУ, јасно покажа дека за приватниот капитал нема граници, ниту принципи,...

Последни објави