Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Членови на Левица – Прилеп со полагање на свежо цвеќе на Мечкин Камен

    „Една, две, пет пушки пукнуваат и ја раскинуваат покривката на ноќта. Камбаните почнуваат да бијат!“ - вака е означен почетокот на Илинденското востание. По...

    Последни објави