Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерот за здравство доцни со сите мерки за спречување на ковид кризата

Токму во приодот кога ескалацијата на пандемијата беше сосема извесна и очекувана, власта тераше агенда за спроведување на однапред наштиманиот попис. Наместо да се...

Додека народот продолжува да тоне во сиромаштија, државата ги помага најбогатите

Според најновните податоци на Евростат, официјалната агенција за статистика на ЕУ, куповната моќ на Македонците е на европското дно, односно е за 57% под...

Последни објави