Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Костоски: Каде се парите од откажаните настани за култура во 2021 година на општина Прилеп?

За 2022 год. во програмата за култура се предвидуваат “вкупно потребни средства” од 8.970.000 ден. или окулу 146.000 евра за цела година. Тоа се...

(Видео) Левица Прилеп – Костоски: Ќе ја блокираме распродажбата на општински имот по секоја цена!

"Сте напишале дека сте ги пресметале сите ризици окулу остварувањето на вашата замисла за распродажба на општинско градежно земјиште и општински имот но еве...

(Видео) Костоски: ВМРО – ДПМНЕ против пренос во живо на седниците на Советот во Прилеп

Народот да знае за тоа како функционира советот на вашата земја. Од страна на советниците на Левица пробано е на сите можни начини да внесите...

Последни објави