Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Мециновиќ: Владата учествувала во подготовката на понижувачкиот нацрт-предлог на ЕУ

"Јасно е дека Министерството за надворешни работи, Секретаријатот за европски работи, кабинетот на Премиерот, како и кабинетот на Претседателот, биле запознаени со нацрт-предлогот на...

Последни објави