Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Михаил Тодоров – IV-та седница на Совет на Општина Богданци

    На ден 03.12. 2021 година, одржана е IV-та седница на Совет на Општина Богданци. Како дел од програмата на Левица, должни сме да работиме јавно...

    Последни објави