Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Како Царовска ќе укинува учебници додека уште не е ставена во употреба Националната платформа

Министерката-милионерка, во обид да го оправда заемот од 25 милиони евра за таканаречени образовни реформи, со брзи, непромислени и нетранспарентни чекори, најавува укинување на...

Продолжува да се турка деформираната концепција за реформи во образованието

Иако не понудија ниту еден одговор на мноштвото прашања, кои стручната и општата јавност со право ги поставува, министерката Мила Царовска и нејзините соработници...

Оваа квислиншка власт преминува и преку здравјето на децата за да им удоволи на своите надворешни господари

По синоќешното усвојување на фамозната концепција за образование од страна на Владата, уште еднаш се навраќаме на оваа тема и на штетноста на секој...

Кичевската гимназија со несоодветен кадар, додека Царовска си прави пилот проекти за сексуално обрзование!

Додека министерката Царовска е презафатена со градење кулиси, кои треба да ја претстават негативната реакција на севкупната јавност во однос на нејзината веќе славна...

Последни објави