Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

министерство за финансии

Став на Левица околу ангажманот на Бранимир Јовановиќ во Министерството за финансии

Левица се чувствува повикана да реагира на прашањата на јавноста во врска со ангажирањето на наш член, д-р Бранимир Јовановиќ, во Министерството за финансии...

Последни објави