Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори?

Дали со 70 милиони евра Министерството за транспорт и врски ќе ја покрива својата некадарност пред избори? Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето" на Канал...

Последни објави