Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Како Вице Заев доби земјиште во Кавадарци од Јанчев по цена од 1.250 денари за метар квадратен?

    Секој чиј бизнис толку зависи од динамиката во власта ќе се обидува вешто да игра на два фронта. Во две актуелни теми се гледа...

    Последни објави