Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Од малите хидроцентрали корист има само бизнис – елитата

Системски водена погрешната енергетска политика излегува на површина, перидов кулминира, благодарение на неодговорното работење изминатите децении, со што Македонија се претвори во енергетски зависна...

Исмаил до Мицковски: Не нè делете дополнително – по националност сите сме Македонци

Јас сакам во мојата лична карта да ми стои мојата НАЦИЈА (а мисли на етничката припадност – и заложбата му е на секого во...

Крмов: ДПМНЕ свесно не ја стави погрешната методологија за пописот на маса

Борислав Крмов: „Ако пратениците на ДПМНЕ, апсолутно сите, и тоа многу издржано ја напаѓаа методологијата и го напаѓаа Законот, зошто тој дел не беше...

Малите хидроцентрали треба да бидат јавна сопственост

Прес конференција на координаторот на Зелен Сектор на Левица, Александар Панајотов „Од „осамостојувањето“ на Македонија до денес, трите партии на власт - ДУИ/СДСМ/ДПМНЕ, наизменично и...

Последни објави