Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица – Велес: Две години од катастрофалниот пожар кај езерото Младост

    На 26-ти август 2019 година се случи еколошка катастрофа за велешани. Голем пожар уништи 200 хектари квалитетна борова шума во близина на езерото „Младост“. Градоначалникот...

    Последни објави