Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Македонското МНР и Османи не ги застапуваат ниту позициите на македонскиот народ, ниту на републиката!

  Суверенитетот во надворешната политика Република Македонија одмана го има изгубено. Претставниците избрани од народот застапуваат интереси на туѓи амбасади, држави, или унии, но, не...

  Биографиите на новоназначените амбасадори се недостапни за јавноста

  Минатата недела Претседателот на Републиката имаше средба со новоназначените амбасадори. Дипломатски претставници од страна на оваа власт беа назначувани и во неколку наврати претходно,...

  Последни објави