Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Локалната власт во Кисела Вода да го прифати предлогот за монтажна гаража

Жителите на Кисела Вода континуирано и секојдневно се соочени со небезбедно движење, поради урбанистичкиот хаос и непланското градење во општината. Советниците од Левица предложија решение...

Последни објави