Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев: Одење на работа со точак само еден ден во годината е перење на совеста

    По повод Интернационалниот ден на возење велосипед до работа во зима, 9-ти февруари, телевизија Сител во потрага по тоа, колкумина од македонските политичари одат...

    Последни објави