Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Македонија мора да соработува со сите големи држави во светот

    „Дури и Хрватска, која е членка на НАТО, најексплицитно кажа дека нема да праќа нивни војници на фронтот на Украина. Ние сме слаба држава,...

    Последни објави