Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Аеродром: Народна кујна и субвенции за енергетски ефикасни фасади, кровови, прозорци, лифтови во Аеродром

    На вчерашната деветта седница на советот на Општина Аеродром од поднесените три точки беа прифатени и усвоени две точки на Левица. Едната точка е...

    Последни објави