Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Реакција на Левица по повод насилството во Собранието

    Вечерва народот не го презеде Собранието. Вечерва група насилници, без најмал отпор од полицијата и обезбедувањето, влегоа физички да се пресметаат со пратениците на...

    Последни објави