Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – ЛО Битола засади дрвца на местото на уништениот дрворед на „Рузвелтова“

Денес дел од активистите на Левица - Битола, организираа акција на улица „Рузвелтова“ со засадување на дрвца на местото на уништениот дрворед од страна...

Велосипедските патеки никогаш не станаа реалност на битолчани

Предизборно ветуваше многу, но реализираше малку. Градоначалничката Наташа Петровска неколку пати изјави дека Битола ќе биде велосипедски град. Од ветеното не реализираше ништо. Битола...

Урбаното разубавување се претвори во градежно силување

Изминативе денови бевме сведоци на уништување и сечење на дрворедот пред поштата на ул „Рузвелтова” во Битола. Во занесот од предизборната кампања, градоначалничката Наташа Петровска...

Последни објави