Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Единствено пратениците на Левица во Собранието гласаа против НАТО

Денеска, македонското Собрание со дури 102 гласа „за“ и само 2 гласа „против“, на пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов, ги ратификуваше...

Последни објави