Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Граѓаните да не подлегнуваат на националистичката реторика од страна на неодговорните политичари | Qytetarët të mos bien në retorikën nacionaliste nga politikanët e papërgjegjshëm

    Борбата против национализмот е суштинска вредност и заложба на Левица. Затоа, не можеме да останеме неми на говорите на политичарите кои се полни со...

    Последни објави