Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Како Царовска ќе укинува учебници додека уште не е ставена во употреба Националната платформа

    Министерката-милионерка, во обид да го оправда заемот од 25 милиони евра за таканаречени образовни реформи, со брзи, непромислени и нетранспарентни чекори, најавува укинување на...

    Последни објави