Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Уште една во низата манипулации од страна на власта на СДСМ е „Недела неработен ден”

Имено, она што Владата помпезно го најавува како голема придобивка за работниците, всушност и не е ништо ново, бидејќи поголема дневница за работа во...

Последни објави