Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Зошто Нефи Усеини со децении е градоначалник во сенка на Охрид?

    Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, со ребаланс на буџетот му додели 2 750 000 денари на ФК Воска, фудбалски клуб во сопственост на Нефи...

    Последни објави