Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Предизборни привремени вработувања во Општина Делчево – наместо лиценца и стручност, емпатија е основен услов

Општина Делчево упатува Јавен повик до сите невработени лица да се вклучат во Програмата за Општинско - корисна работа за проектите „Грижа за стари...

Последни објави