Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со усвоените амандмани ЕУ го поддржа шовинизмот на Бугарија

На 19-ти мај, Европскиот парламент со 508 гласа ЗА и 56 ПРОТИВ го изгласаа Извештајот за напредокот на Македонија на известувачот и бугарскиот европратеник,...

Последни објави