Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Ни под уставно име!

  Левица за НАТО Дваесеттина години сме под константна проНАТО пропаганда. Кај граѓаните се наметна и расшири убедување дека ако Македонија не влезе во НАТО државата...

  25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

  Наместо полни со оптимизам и позитивни чувства да ја одбележуваат 25-годишнината од независноста на Република Македонија, мнозинството граѓани воопшто немаат причини за славење. Нивниот...

  Покана за прес | 25 години независност – 25 години осиромашување и обесправување

  Во четврток, 8 септември, во 11.00 часот Левица ќе одржи прес конференција во Жена Парк, пред Собранието на Република Македонија по повод 25-годишнината од...

  Последни објави