Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Економските санкции кон Руската Федерација директно ќе го погодат и туристичкиот сектор во Република Македонија

    После тешката 2020 година за туристичкиот сектор, како резултат на ковид пандемијата, во минатата година 2021 почна постепено да заздравува секторот, а при тоа...

    Последни објави