Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дали ќе работиш за новогодишните празници? Да, секако, што е тука чудно?

Ова се прашањето и одговорот кои ги слушаме секоја година. Пред околу 20 години, чудно беше некој да работи за време на државен...

Последни објави