Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Со новите измени во Законот за наставници и стручни соработници власта ќе протне нестручен кадар пред локалните избори

  Деновиве на дневен ред, па во Службен весник и во употреба ќе се најде Предлог-закон за измена и дополнување на Законот за наставници и...

  Продолжува да се турка деформираната концепција за реформи во образованието

  Иако не понудија ниту еден одговор на мноштвото прашања, кои стручната и општата јавност со право ги поставува, министерката Мила Царовска и нејзините соработници...

  Оваа квислиншка власт преминува и преку здравјето на децата за да им удоволи на своите надворешни господари

  По синоќешното усвојување на фамозната концепција за образование од страна на Владата, уште еднаш се навраќаме на оваа тема и на штетноста на секој...

  Последни објави