Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Локалниот огранок Охрид оствари средба со офицерот за набљудување при мисијата на ОБСЕ во Скопје, Суад Салкиќ

На оваа средба беше разговарано за тековни прашања, поврзани со подготовките на сите потребни услови за успешно спроведување на претстојните локални избори во фер...

Последни објави