Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

  Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

  Левица со нови локални ограноци

  Посветени на нашите идеи, принципи и заложби, Левица од нејзиното формирање активно работи на терен и секојдневно се среќава со граѓаните кои пројавуваат интерес...

  Последни објави