Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Спасовски го штител нерегуларното работење на станицата која вршела технички преглед на автобусот „Беса транс”

Од Министерството за внатрешни работи и Оливер Спасовски нема коментар зошто станицата за технички преглед на компанијата „ВИА КОМЕРЦ Џемаљ“, во која бил регистриран...

Неиздавањето лични карти е директна вина на СДС и БЕСА кои, спротивно на европската пракса, насилнички сакаат да внесат етницитет во јавните документи

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ   Коалиционите апетити на власта повторно избиваат на штета на обичните граѓани, што е воочливо од заглавениот процес за издавање лични карти речиси...

Последни објави