Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Квазиреформите во образованието – насилство врз националниот идентитет

  Веќе со месеци јавноста е разбранувана поради скандалозните најави кои доаѓаат од МОН. Имено, под превез на наводни реформи и модернизација на образованието, се...

  Како Царовска ќе укинува учебници додека уште не е ставена во употреба Националната платформа

  Министерката-милионерка, во обид да го оправда заемот од 25 милиони евра за таканаречени образовни реформи, со брзи, непромислени и нетранспарентни чекори, најавува укинување на...

  Последни објави