Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Луксузирањето на грбот на народот мора да престане!

    Градоначалникот на Богданци, Блаже Шапов и општинската администрација само за календарска година 2020 за угостителски услуги и набавка на храна и пијалоци за потребите...

    Последни објави