Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Предлог за заштеда на електрична енергија при експлоатација на уличното осветлување

Со оглед на високите цени на електричната енергија, а со тоа и зголемувањето на сметките за електрична енергија за улично осветлување за 270%, денеска...

Последни објави