Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Општина Карпош го бетонизира секое преостанато зелено парче

  Општина Карпош наместо да ја раззелени општината, продолжува со асфалтирање на секое преостанато зелено парче. Покрај интензивното распродавање на секоја преостаната слободна површина во...

  Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

  Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери...

  Последни објави